Support op maat

Ondersteuning waar gevraagd

Wij hebben passie voor het vak. En die passie en kennis delen we graag, zodat organisaties en hun vakmensen nóg beter in hun werk worden. Hout Support geeft ondersteuning ‘on the job’ en begeleiding waar het nodig is. Zo kunnen we samen inspringen op actuele uitdagingen en knelpunten. Als adviseur en vraagbaak staan wij aan de zijlijn paraat met advies en coaching.

Onze Support op maat kan bestaan uit:

Foto 2

Support bij innovatie en ontwikkeling

Foto 3

Support bij MKB Idee of SLIM trajecten

Koffie

Sparringpartner of zomaar een goed gesprek

Maatwerk

We kunnen wel standaard ondersteuning bieden, maar de meeste voldoening halen we toch uit het leveren van maatwerk. Geen medewerker of organisatie is gelijk en dat betekent dat we ons programma daar op aanpassen. We bieden naast training- en coaching trajecten voor beginnende vakmensen en professionals, ook een luisterend oor voor wie dat nodig heeft. Samen even sparren om zeker te weten dat je de goede richting op gaat.  Zo ben jij gegarandeerd van  support met oog voor persoonlijke wensen!

Hout Support werkt transparant en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NTRO). Toch lekker als je weet dat er kwaliteit geleverd wordt.

Partners waar we mee samenwerken