Coaching en advies

Organisatiebrede adviezen

Hout Support heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de werkprocessen binnen de timmerindustrie. Van werkvloer tot en met directieniveau denken wij graag met u mee over het efficiënter inrichten van de organisatie en het bedrijfsproces. Wij begeleiden managementtrajecten om processen beter of anders te organiseren. Niet door medewerkers harder te laten werken, maar door logische structuren aan te brengen. Daarmee streven wij altijd naar werkplezier én efficiëntie.

Organisatorische vraagstukken of begeleiding van verandertrajecten? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Anticiperen op de marktontwikkeling

Er moet veel gebouwd worden in Nederland en de vraag naar houten bouwproducten is sterk in opmars. Om als bedrijf aan de marktvraag te kunnen voldoen, is het belangrijk om te werken aan een flexibel productieproces en een goed ingerichte supply chain. 

Vroeger was de productietijd van een kozijn 4 tot 5 weken, tegenwoordig kunnen aannemers en bouwbedrijven hun bestelling al binnen vijf werkdagen ontvangen. Mits het proces van bestelling tot levering optimaal verloopt, natuurlijk! Hout Support helpt bedrijven te anticiperen op de wensen van de klant.

Anticiperen is niet een kwestie van even een nieuwe machine neerzetten, want dat is wel te doen. Veel belangrijker is het om antwoorden te vinden op vraagstukken als:

Hout Support heeft ondertussen veel ervaring in deze processen en helpt u graag bij het realiseren van uw doelen.

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de timmerindustrie. Leveringen en werkprocessen moeten steeds sneller en slimmer worden ingericht. Als gediplomeerd QRM Bèta specialist, ondersteund Hout Support bij het implementeren van QRM technieken.

Totaalpakket

Omdat wij naast verandertrajecten en procesoptimalisatie ook handen en voeten kunnen geven aan de praktische uitwerking op de werkvloer via ons trainingsaanbod, biedt Hout Support een totaalpakket aan ondersteuning en implementatie. We brengen medewerkers in de productie en op kantoor kennis en vaardigheden bij, en coachen het management bij het ontwikkelen van een passende organisatie. Wij weten hoe wij nieuwe processen op de werkvloer kunnen implementeren, zodat veranderingen door de hele organisatie worden doorgevoerd.

Hout Support werkt transparant en is lid van de de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NTRO). Toch lekker als je weet dat er kwaliteit geleverd wordt.

Partners waar we mee samenwerken