Over ons

Uit het juiste hout gesneden

Wim Suiker begon in 1980 als productiemedewerker en werkte zich op tot bedrijfsleider van een middelgrote Timmerfabriek. In diverse bestuursfuncties heeft Wim zich altijd ingezet voor de branche en maakte hij zich sterk voor het opleiden van jonge mensen.

In 2015 heeft Wim zijn eigen bedrijf Hout Support opgericht. Met dit bedrijf wil hij zijn kennis en ervaring delen om daarmee vakgenoten en organisaties verder te helpen in de ontwikkeling van personeel, organisatie en product.

Wim is gedreven, zit vol passie en is recht door zee. Zijn oprechte persoonlijkheid zorgt ervoor dat hij gemakkelijk contact maakt en laagdrempelig benaderbaar is. Aan kunstjes doet hij niet. Iedere klant kan rekenen op persoonlijke aandacht en een gepast advies. Wim verlangt altijd kwaliteit. Zowel in het gemaakte product, het productieproces en de cultuur van de organisatie, als binnen zijn eigen dienstverlening. 

In Nederland maken we de Mercedes onder de houten kozijnen. Wij zijn technisch ontzettend sterk.  Ik ben er trots op, onderdeel uit te maken van deze mooie industrie en daar anderen voor mag inspireren!’

Over Hout Support

Bij grotere projecten op het gebied van herinrichting van organisaties, werkt Hout Support regelmatig samen met andere trainingsinstituten. Die samenwerking haalt het beste in elkaar naar boven en zorgt er voor dat het bedrijf een uitgebalanceerd traject in gaat, een combinatie van hard- en soft skills. Het aanleren van vaardigheden kan namelijk niet zonder de juiste intrinsiek motivatie van een medewerker. Niet alleen het proces wordt dus uitvoerig besproken, er wordt ook geluisterd naar persoonlijke uitdagingen en knelpunten.

Netwerk

Hout Support heeft een uitgebreid landelijk netwerk binnen de industrie. Wanneer wij worden gevraagd adviezen en strategieën te ontwikkelen voor bedrijven, schakelen wij vaak de expertise van ons brede netwerk in. Wij hebben nauwe banden met de brancheorganisatie, opleidingsinstituten en zijn betrokken bij de implementatie van nieuwe techniek en regelgeving. Wij opereren niet ‘op eigen houtje’, maar kiezen voor vruchtbare samenwerkingen, wanneer dat nodig is. Zo zorgen we dat al onze projecten en werkzaamheden hout snijden!

Erkend leerbedrijf

Hout Support is bekend bij de brancheorganisaties, werkt transparant en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) Toch lekker als je weet dat er kwaliteit geleverd wordt.

Partners waar we mee samenwerken